🎧 Mijn 1e single – Zo Mooi – is uit!

Wow, het is zover: Zo Mooi is af! Mijn 1e single is nu te streamen via o.a. Spotify, iTunes en Deezer. Hoe gaaf is dat!

Luister en bekijk Zo Mooi

Cover single Zo Mooi - Lieke Montagne

Deel Zo Mooi
Vind je mijn single het delen waard? Deel het nummer met wie je wil! En bedenk wie je het wil ‘geven’, met een persoonlijk berichtje erbij.

Digitale straatmuzikant – crowdfunding
Net als een straatmuzikant zet ik hier een (digitale QR-)pet neer. Voor als je wil doneren voor Zo Mooi of als investering in nieuwe muziek van mij. Vermeld als het kan je naam en/of mailadres.

Het ontwikkelen en produceren van een nummer kost een paar duizend euro. Elke bijdrage is waardevol voor de (nieuwe) muziek.

Trots!
Na een prachtig traject van een eigen liedje ‘krijgen’, een eerste live video en de eerste keer in een muziekstudio is ‘Zo Mooi’ klaar om gelanceerd te worden. Het liedje is de afgelopen maanden doorontwikkeld en ik ben heel trots op het resultaat en op de fijne samenwerking met singer songwriter (en pianist) Roos Blufpand, popcellist Jurriaan Westerveld en producer Daan Jansen van KH music. Het was een interessant en speciaal traject.

Bedankt!
Voor de totstandkoming van mijn 1e single wil ik een aantal mensen heel hartelijk bedanken. Allereerst mijn gezin voor de ruimte, liefde en het 1000 keer (aan)horen van het lied. Mijn zangcoach Roos Blufpand voor de ontwikkeling van het prachtige lied, vocale handvatten en fijne samenwerking! Cellovirtuoos Jurriaan Westerveld en producer Daan Jansen van KH music voor het mooie samenspel in de studio. Fotograaf Thomas de Wit en Wouter Friso van design bureau Today voor de ontwikkeling van het coverbeeld van de single.

Volg mij (ook) via mijn social mediakanalen – komende maanden werk ik bv aan 2 nieuwe liedjes:

Wil je mijn nieuwste, muzikale verhalen per mail krijgen? 👇🏻Laat hier je mailadres achter

Gepubliceerd door Lieke Montagne

Ik zing (eigen) liedjes om op een muzikale, persoonlijke manier verhalen te vertellen. Muziek bestaat uit zoveel dimensies en lagen waardoor iedere luisteraar kan oppikken wat voor haar of hem raak is. Mijn muziek gaat over drijfveren, persoonlijkheid en persoonlijke groei.

3 gedachten over “🎧 Mijn 1e single – Zo Mooi – is uit!

  1. Lieke wat een helder zuivere stem!! En jij bent zo verstaanbaar. Ik was blij verrast en vooral over wat jij zegt over de kern van wie wij ten diepste zijn en die is bij een ieder zo mooi! Dankjewel

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: