🎶 Muzikaal verlangen 2023

In 2023 wil ik muzikale avonden organiseren waarbij ik ook mijn eigen liedjes zing. Persoonlijke, kleinschalige optredens, mogelijk gecombineerd met samenzang. Muziek en samen zingen werkt verbindend en kan helend werken.

Op dit moment zoek ik nog 1 of 2 muzikanten (voorkeur gitaar of piano) om mij te begeleiden en de avonden voor te bereiden. Weet je iemand die dit leuk vindt en passend kan zijn? Ik hoor het graag.

Nieuwe muziek
In 2023 ga ik ook nieuwe muziek uitbrengen. 2022 bood te weinig ruimte om mijn duet Als Geen Ander af te maken. Daar ben ik nu mee bezig. Het is nog wel even de vraag hoe ik het duet ga uitbrengen: mijn zangmaatje is daar terughoudend in.

Scholing
Om mij verder te ontwikkelen ga ik in 2023 een aantal scholingen volgen, waaronder De Stem van Waarheid en Vrijheid (de vooropleiding Stembevrijding) en ik ga verder met gitaarles.

Gepubliceerd door Lieke Montagne

Ik zing (eigen) liedjes om op een muzikale, persoonlijke manier verhalen te vertellen. Muziek bestaat uit zoveel dimensies en lagen waardoor iedere luisteraar kan oppikken wat voor haar of hem raak is. Mijn muziek gaat over drijfveren, persoonlijkheid en persoonlijke groei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: