🎧 Nieuwe single: Open Je Hart

Mijn nieuwe single Open Je Hart is uit! Heel trots deel ik de single met jou. Luister, deel en voeg het nummer toe aan je afspeellijst. Je kunt ‘m nu luisteren via o.a. Spotify, iTunes en Deezer.

Luister Open Je Hart

Over het liedje
Met Open Je Hart wil ik uitdragen dat als je je hart volgt, dat het dan klopt. Doe waar je blij en gelukkig van wordt; volg je passie, je roeping. Mijn ontwikkeling in de muziek is daar een mooi voorbeeld van. 

Crowdfunding voor meer muziek

Om nieuwe liedjes te ontwikkelen heb ik een link voor crowdfunding. Iedere bijdrage helpt, ook richting een album met Lieke-liedjes.

Het ontwikkelen en produceren van een liedje kost een paar duizend euro. Elke bijdrage is waardevol voor de (nieuwe) muziek.

Mooie samenwerking
Open Je Hart is voor mij geschreven door de talentvolle singer songwriter Roos Blufpand. De single heb ik met veel plezier gemaakt met Roos (piano en backings), (studio)muzikant Tobias Kerkhoven en producer Martin Kuipers van MK Music Productions. Ik ben heel blij met het eindresultaat.

Met fotograaf Thomas de Wit en vakgenoot Ellen Mendelts heb ik samengewerkt voor de cover van de single.

Volg mij (ook) via mijn social mediakanalen voor korte updates:

Wil je mijn nieuwste, muzikale verhalen per mail krijgen? 👇🏻Laat hier je mailadres achter

Gepubliceerd door Lieke Montagne

Ik zing (eigen) liedjes om op een muzikale, persoonlijke manier verhalen te vertellen. Muziek bestaat uit zoveel dimensies en lagen waardoor iedere luisteraar kan oppikken wat voor haar of hem raak is. Mijn muziek gaat over drijfveren, persoonlijkheid en persoonlijke groei.

2 gedachten over “🎧 Nieuwe single: Open Je Hart

  1. Mijn dj’s zijn weer blij thanks min puntje dat ik deze op 7 oktober in de mail krijg en de release op 1 oktober al op het internet staat. niet minder om thanks

    Like

    1. Hoi Geer, ai, dat is vervelend. Ik begrijp goed dat je als dj een release graag per direct verneemt. Ik had niet scherp dat in mijn website-mailinglist ook dj’s zitten. Deze keer redde ik het helaas niet om de berichtgeving op mijn website gelijk te laten lopen met de online publicatie. Het bericht op mijn website heb ik op 4 oktober gepubliceerd. In het vervolg zal ik streven de release via alle kanalen gelijk te laten lopen qua publicatiedatum. Ik ben benieuwd waar jullie het liedje draaien. Fijne muzikale dag! Zonnige groet, Lieke Montagne

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: