🎧 Mijn 2e single is uit: Trots Op Jou

Mijn nieuwe single Trots Op Jou is uit! Heel trots deel ik de single met jou. Luister, deel en voeg het nummer toe aan je afspeellijsten. Je kunt ‘m nu luisteren via o.a. Spotify, iTunes en Deezer.

Luister Trots Op Jou

Over het liedje
Het liedje gaat voor míj over hoe mijn zoon (8 jr) zich op een bepaalde manier wapent en het leven aangaat. Dapper als een ridder stapt hij de wijde wereld door en wordt gewaardeerd om wie hij is en wat hij doet.

Crowdfunding voor meer muziek

Om nieuwe liedjes te ontwikkelen heb ik een link voor crowdfunding. Iedere bijdrage helpt, ook richting een album met Lieke-liedjes.

Het ontwikkelen en produceren van een liedje kost een paar duizend euro. Elke bijdrage is waardevol voor de (nieuwe) muziek.

Mooie samenwerking
Trots Op Jou is een cover van het liedje ‘Zo trots’ van singer songwriter Roos Blufpand. Ik werd gegrepen door de tekst van het liedje en wilde het graag uitbrengen. De single heb ik met veel plezier samen met Roos (piano en backings), cellist Jurriaan Westerveld en producer Daan Jansen (KH music) gemaakt. Ik ben heel blij met het eindresultaat.

Met fotograaf Thomas de Wit en vakgenoot Ellen Mendelts heb ik samengewerkt voor de cover van de single.

Volg mij (ook) via mijn social mediakanalen voor korte updates:

Wil je mijn nieuwste, muzikale verhalen per mail krijgen? 👇🏻Laat hier je mailadres achter

Gepubliceerd door Lieke Montagne

Ik zing (eigen) liedjes om op een muzikale, persoonlijke manier verhalen te vertellen. Muziek bestaat uit zoveel dimensies en lagen waardoor iedere luisteraar kan oppikken wat voor haar of hem raak is. Mijn muziek gaat over drijfveren, persoonlijkheid en persoonlijke groei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: