🎶 Muzikaal moois – in ontwikkeling

Wat een bijzondere en muzikale periode heb ik achter de rug. Op 12 februari 2021 heb ik mijn 1e single – Zo Mooi – gelanceerd. Wat een onvergetelijke ervaring – en wat een werk! En wat een mooie reacties heb ik ontvangen!

Een paar dagen later stond ik met de instrumentalisten in de studio voor de opname van het nummer Trots op jou. En om het muzikale spektakel compleet te maken: de getalenteerde (singer) songwriter Roos Blufpand had ook mijn nieuwste nummer af – geschreven en gecomponeerd in opdracht.
Roos heeft wederom mijn verhaal op treffende wijze uitgewerkt in een prachtig liedje. Samengevat: Open je hart, kijk verder, kijk de horizon voorbij.

Kijk en hoor hier meer over in deze video 👇🏻

Volg mij (ook) via mijn social mediakanalen:

Gepubliceerd door Lieke Montagne

Ik zing (eigen) liedjes om op een muzikale, persoonlijke manier verhalen te vertellen. Muziek bestaat uit zoveel dimensies en lagen waardoor iedere luisteraar kan oppikken wat voor haar of hem raak is. Mijn muziek gaat over drijfveren, persoonlijkheid en persoonlijke groei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: