🎶 Twee nieuwe liedjes in de maak

Door Zo Mooi heb ik de smaak te pakken meer liedjes uit te brengen. Er zijn twee nieuwe liedjes in de maak.

Trots op jou
Het liedje Zo trots van singer songwriter Roos Blufpand bevat voor mij een essentie van hoe mijn zoon (en anderen) in het leven staat en hoe ik daar naar kijk. Dit liedje breng ik uit als cover.
Op 4 februari heb ik het nummer in de studio met producer Daan Jansen en Roos doorgenomen voor de vocale aanscherping. 18 februari start het opnametraject: dan ga ik met de instrumentalisten de studio in. Daar heb ik heel veel zin in. Eind maart volgt de vocalopname.

Lieke liedje 2
Op maandag 8 februari werd ik enorm verrast door de muzikaal getalenteerde Roos: ze heeft mijn 2e liedje geschreven en gecomponeerd. Weer zo raak 💖!

In december heb ik Roos gesproken over welk verhaal ik wil delen met liedje 2 (Zo Mooi is liedje 1). Een verhaal dat heel, heel nauw verbonden is met mijn muzikale avontuur en lancering van Zo Mooi.
Een piepklein inkijkje – 1 zin uit het refrein: “Kijk verder, kijk de horizon voorbij”. Te illustreren met de tekening Take this step van Charlie Mackesy.

Komende tijd ga ik met het liedje aan de slag. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Volg mij (ook) via mijn social mediakanalen:

Gepubliceerd door Lieke Montagne

Ik zing (eigen) liedjes om op een muzikale, persoonlijke manier verhalen te vertellen. Muziek bestaat uit zoveel dimensies en lagen waardoor iedere luisteraar kan oppikken wat voor haar of hem raak is. Mijn muziek gaat over drijfveren, persoonlijkheid en persoonlijke groei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: