🎧 Mijn persoonlijke, muzikale avontuur

Hoe het allemaal begon? Door door een muzikaal avontuur in maart 2019. Na een mooi gesprek met iemand startte mijn ‘muzikale reis’ en persoonlijke groei met het nummer ‘Inspiratie’ van Mathilde Santing. Mijn hoofd en hart wisselden allerlei gevoelens en emoties uit. Hoe? Ik weet het niet, maar ik liet het toe en liet mij leiden en meevoeren door emoties en handvatten via de muziek(teksten).

🎶 … Hoe kreeg jij ooit een idee
Vroeg jij je dat nooit eens af
Het was de stem van een van ons
Die jou het inzicht gaf
De stem van iemand als wij
Onzichtbaar aan je zij
Zo luisterde jij toe …

Na 10 dagen eindigde mijn muzikale, persoonlijke reis met het nummer ‘This Is Me’ van Nikki Kerkhof:

🎶… This is real, this is me
I’m exactly where I’m suppose to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I’ve found, who I am
There’s no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me …

Tijdens en aan het einde van 10 dagen muziek luisteren kreeg ik het inzicht het roer op een aantal specifieke plekken om te gooien. Eén plek was mijn werkplek. Tijd voor een nieuwe koers: vertrekken bij mijn werkgever en nagaan wat nog beter past. Ook ging ik weer zingen! Om te beginnen met het lied ‘Inspiratie’, van Mathilde Santing.

Muziek 10daagse
Benieuwd naar de playlist van mijn muziek 10-daagse? Luister mijn playlist Inspiratie (Inspiratie van Mathilde Santing staat niet op Spotify) en/of bekijk het video-fragment met de sfeer van de 10daagse!

Heb jij een playlist om te delen of wil jij delen hoe muziek jou in beweging krijgt? Deel je link of verhaal via een reactie.

Volg mij (ook) via mijn social mediakanalen:

Gepubliceerd door Lieke Montagne

Ik zing (eigen) liedjes om op een muzikale, persoonlijke manier verhalen te vertellen. Muziek bestaat uit zoveel dimensies en lagen waardoor iedere luisteraar kan oppikken wat voor haar of hem raak is. Mijn muziek gaat over drijfveren, persoonlijkheid en persoonlijke groei.

2 gedachten over “🎧 Mijn persoonlijke, muzikale avontuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: